banner-facebook-lightfusion.jpg

ADVANCED LIGHT THERAPY

LightfusionTM is een nieuwe en boeiende aanvulling bij elke moderne huidtherapie.

Onze huid werkt hard om ons te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren en ze reflecteert ook ons innerlijk welzijn.

LightfusionTM ondersteunt onze huid van binnenuit en versterkt de dagelijkse huidverzorging met een gezonde en stralende teint als resultaat.

Word je bewust van de mogelijkheden van pure lichttherapie!

  • Behandelingen met zichtbare resultaten                                                                                                            

  • Protocols voor verbetering van de huid

    hydratering, versteviging, tekenen van veroudering, roodheid 

en kleine huidproblemen                                                                                                                            

  • Veilige, effectieve, niet-invasieve therapie                                                                                                          

  • Behandelt het hele jaar rond alle huidtypes                                                                                                       

  • Geen neveneffecten, pijn of hersteltijd                                                                                                                

  • Snelle en eenvoudige behandeling                                                                                                                     

  • Stimuleert de natuurlijke herstelprocessen                                                                                                       

Individuele behandeling € 75,00

In kuurvorm, over 1 maand: 4 behandelingen € 275,00

Veelgestelde vragen:

Wat is LightfusionTM?

LightfusionTM is een nieuwe vorm van LED licht- therapie die gebruik maakt van de natuurlijke rood en bijna infrarood golflengtes die celprocessen in de huid herstellen, de teint verbeteren en de huidskleur verhelderen. Deze geavanceerde, ontspannende gelaatsverzorging is niet invasief en heeft geen neveneffecten of hersteltijd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De gebruikte lichtgolflengtes zijn gericht op die specifieke cellen die verantwoordelijk zijn voor opbouw en herstel van de huidstructuren. De verminderende celvernieuwing bij het ouder worden, wordt met deze behandeling vertraagd.

Is de behandeling doeltreffend?

Ja. LightfusionTM gebruikt 2 lichtgolflengtes (633 nm of rood licht en 830 nm of bijna infrarood licht) die, en dat is klinisch bewezen, de cellulaire processen, verantwoordelijk voor de collageenproductie, stimuleren, de elasticiteit verhogen en de doorbloeding en het zuurstofgehalte verbeteren.

Voor wie is LightfusionTM geschikt?

LightfusionTM is geschikt voor alle huidtypes omdat het apparaat géén warmte geeft. Het is klinisch aangetoond dat het ideaal is voor de vermindering van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en roodheid en voor de verbetering van teint en huidtextuur.

Hoe verloopt de behandeling?

De LightfusionTM behandeling is als een gelaatsverzorging maar de effecten gaan veel dieper in de huid, zijn zichtbaar en duurzaam. Na de dieptereiniging wordt het hydrogel-masker aangebracht dat én verfrist én hydrateert. Het apparaat wordt hierover geplaatst. Na 10 minuten worden beide verwijderd en wordt de gelaatsverzorging verdergezet en zo worden de effecten nog versterkt en duidelijker zichtbaar.

Geeft de behandeling een claustrofobisch gevoel?

LightfusionTM pakt het gelaat niet volledig in, zoals veel klassieke LED-maskers. LightfusionTM is modulair en speciaal ontworpen voor een comfortabele verzorging. De ogen worden niet bedekt en de pads zijn extra licht en geven geen zwaar gevoel op het gelaat.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Standaard wordt een kuur van 4 behandelingen van 10 minuten, 1 tot 2 keer per week aanbevolen. En bij lichte huidirritaties tot maximum een kuur van 8 behandelingen. Nadien is één onderhoudsbeurt aanbevolen per maand. Te veel behandelingen zijn nooit schadelijk.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Na slechts één LightfusionTM-behandeling is de huid steviger en strakker. De huid voelt zachter en gladder aan door onmiddellijke hydratatie en verbeterde absorptie van de ingrediënten van het hydrogel-masker. De teint oogt frisser en levendiger door verhoogde doorbloeding en zuurstoftoevoer. LightfusionTM zorgt ook voor een verminderde melanineaanmaak en wordt aanbevolen voor vermindering van hyperpigmentatie.

Hoe lang blijft het resultaat?

Natuurlijk is alles afhankelijk van je levensstijl, huidtype en of je dit met andere behandelingen combineert. Na een kuur is het aanbevolen om maandelijks een onderhoudsbehandeling te doen om de effecten duurzaam te verlengen.